♥ Nedräkning!

Yes, om typ 12 timmar så e det nytt år! faktiskt sjukt skönt! nya tag osv...yes det kör vi på!
massa nya mål har jag som skall fixas! 
Det första som skall göras på nya året är!...

♥ 2/1 - Börja på jobbcentret igen
♥ 4/1 - Fylla i min tatuering =D
♥ 7/1 - Ledig från jobb centret
♥ 11/1 - Skriva avtal till min praktikplats som fotograf =D
(adapt media i Klippan)


Längtar som en idiot tills den 11e för fan! då kan jag verkligen börja utveckla mina fotokunskaper... LOVE IT =D  sen längtar jag ju lite tills den 4e med men det kommer kännas...men det får jag stå ut med...kommer väl bara ta ngn timme hoppas jag! hihi..

Nej, om man ska ta o göra en ny blogg design IGEN?? bara 3 dagar sen jag satte dit denna jag har nu..haha! Ska ju fota Carro idag så tänkte om hon kunde ta lite nya på mig med till bloggen såklart =) hoppas, hihi! Sitter för övrigt med glasögonen på sne o lyssnar på musik o redigerar lite bilder för har typ inget att göra! hehe! ska fixa telefonen med nya bilder osv för jag hann inte inatt för pappa klaga när kl var halv 1...saknar verkligen att ha internet på mitt rum igen...men sen har man ju världen bästa kusin som förmodligen kommer köpa en NY raoter så man kan surfa på rummet igen för hoppningsvis =) LÄNGTAR!  nej gud nu ska jag inte tråka ut er mer! kommer förhoppningsvis lite nya bilder i eftermiddag! tror det blir lite från när jag o Carro kanske spelar WII med =) haha får se vad det blir för foto ;)


see yaaa...puss

♥ No..

ingen motivation alls till att skriva...
plus jag vet inte vad jag ska skriva om...


♥ Tävlingen!

Här är dom 2 som var med på min tävling ang. om svart/vita bilder! så eftersom det är jul så tänkte jag att jag kan ju då ta med båda 2!

så priset är en gästbloggning hos mig om ni är intresserade såklart!  här är bilderna dom skickade till mig iaf!




Fotograf: www.matiildaengdahl.blogg.se



Fotograf: http://zirres.blogg.se 

♥ Ang. tävlingen!

Tävlingen avslutades igår vid tolv på natten!
så imorron drar vinnaren! får se vem de blir! =)


nu ska jag kolla film..tjing i stugen!


♥ Fotobok nr 2!

För 1 vecka sen så beställde jag en fotobok till som då är till mina kusiner som dom ska få i Julklapp! Har ju en massa bilder på min söta kusin så tänkte dom kan få en bok med mina favorit bilder =) snällt va? hihi!  här kommer alla bilderna som är med!


 

























 

 


♥ Let's Dance

Ännu en ny säsong av Let's Dance! börjar den 7/1-11
Här är dom som ska vara med!



Vilket är ditt favoritpar i "Let's Dance"?
Anders Bagge och Cecilia Ehrling
Björn Ranelid och Maria Lindberg
Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander
Alexander Rybak och Malin Johansson
Tina Thörner och Tobias Karlsson
Jessica Andersson och Kristjan Lootus
Helena Lundbäck och Jonathan Näslund
Hannah Graaf Karyd och Calle Sterner
Frank Andersson och Charlotte Sinclair
Figge Norling och Oksana Spichak
Andreas Weise och Sigrid Bernson
Denise Rudberg och Tobias Wallin

♥ Sjuker!

yes jag är sjuk...typ fortfarande! har varit förkyld nu i 1 månads tid o någon vecka till kanske! sjukt trött på detta nu! men men...just nu har jag fått en hosta på halsen med...guuuud tror jag hostat upp alla inälvorna just nu asså...hjärnan e väl påväg ut den med! jaja! tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för att uppdatera bloggen lite! ska gå o göra lite mat till mig nu! åt lite pepparkaks fil vid halv 1 idag sen har jag inte ätit mer! inte hungrig nu heller egentligen men lika bra! uppdaterar mer sen när jag orkar!


Puss & Tjiiing!




Bild lånad från: http://pernillawahlgren.se/har-och-makeup/antligen-3.html


♥ Snuttefis!


Tjejen jag älskar mest av allt i hela världen heter Evelina Cullin o hon ställer alltid upp o finns alltid där när man väl behöver henne! jag älskar att du finns hos mig Snuttefis♥ våga aldrig gå ifrån mig, våga aldrig lämna mig! Klarar det inte utan dig vid min sida! Du är absolut den bästa vännen jag har. Kan alltid snacka med dig om det är ngt som är jobbigt o svårt! Tack för att du har funnits i mitt liv nu i nästan 10 år! Glöm aldrig att jag älskar dig vad som än händer!







♥ IDOL 2010


HAHA....verkligen bokstavligt talat älskar detta klippet..haha kan sitta o garva i evigheter =D  haha!



♥ Tävling med Feber & SEB

Det är inte lätt att få sin blogg att synas i dagens läge! Man måste jobba hårt för att lyckas! Så vill ni nå ut mer er blogg så var med i denna tävlingen där du kan vinna en annonskampanj värde 100 000:- på ngr av sveries största bloggar!
gör som jag...var med o tävla du med =)

TÄVLA HÄR!


♥ Sjukling!

yes, har varit små förkyld nu i minst 1 månad men det har nu blivit värre...har fått en hemsk hosta med som gör att ajg knappt kan sova om nätterna...var hemma i förgår från jobbcentret o igår hade vi jobbsök hemifrån..men seriöst..tror dom verkligen att vi söker jobb hemifrån?? haha nej inte nånstans säger jag! men iaf...jag har sovit sjukt dåligt nu dessa 2 nätterna o har inte alls haft ngn motivation till att ens sitta vid datorn...o seriöst mina vänner..det är REKORD...sjukt..haha!

men iaf...ska väl snart äta julbord här på centret...mår typ inte alls bra egentligen så hoppas det är snart så man kan åka hem...hostar ihjäl mig här inne asså...glömde ta hostmedicinen imorse!...Fy fan vad det snöar o blåser här på tal om ngt helt annat...shit....jag kommer få damp sen när jag kommer ut! jag går till AF fort som fan o lämnar lappen sen ska jag fan HEEEMMM!
nä nu pallar jag inte skriva mer...


glöm inte bort tävlingen...bara 2 st som tävlar änsålänge ju...kom igen nu!
tävlingen hittar du här
  >>>LÄNK<<<

♥ OMG









♥ Kärlek!

I helgen var ju kusin Felix här o bakade pepparkakor..hur kul som helst haha! har en del bilder sen dess men försöker komma på hur man formaterar om min data men hittar inte det...det roliga e att jag gjort det 1 gång innan =O haha wierd! men iaf....bilder o videona får ni se nångång senare...har 2 st som jag nyss redigerat lite grann med som jag tänkte lägga upp....nu ska jag typ sova..fruktansvärt trött faktiskt! men iaf här kommer dom bilderna....





♥ IDOL



Citerar Jay Smith "Vi är lite mer än bara vänner men vi är inte ett par"


http://video.se.msn.com/watch/video/vi-ar-mer-an-bara-vanner/1nkxu4lhh



Vad tycker ni, passar dom ihop eller passar dom inte ihop?

♥ Minnah Karlsson


Minnah äger scenen...hon ska ro hem detta nu =D



*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***