- Thuresa!...Filmer bestälda


En vanlig sommarmorgon i London - solen skiner över stadens ikoniska byggnader. Samtidigt ödeläggs sovstaden Wick vid Skottlands kust av en enorm flodvåg. Den har inga planer på att stanna där .

Utan vidare förvarning ödeläggs den skotska kuststaden Wick av en enorm flodvåg. Trycket ökar ständigt och vattnet plöjer i en rasande fart mot London. Enligt de första beräkningarna kommer barriärerna att klara trycket, men man har fel. Panik utbryter bland de miljoner människor som rör sig i farozonen utan en chans att ta sig därifrån. Med endast ett par timmar på sig att evakuera ligger stadens öde plötsligt i händerna på tre marinexperter. Kampen mot naturen har börjat.



En idyllisk flodtur i den australiska vildmarken förvandlas till en levande mardröm då någonting plötsligt kommer upp ur djupet och sänker båten med våldsam kraft. En jättelik krokodil skymtar medan de överlevande lyckas ta sig i land på en ö mitt i floden. Men de är långt ifrån säkra - snart går solen ner och tidvattnet börjar sakta stiga. Förr eller senare måste de simma i land...



I början av 70-talet rapporterade den amerikanska tv-kanalen CBS om ett av de värsta fall av barnmisshandel någonsin. I en förort till Los Angeles upptäcktes en 13-årig flicka som hållits inlåst av sina föräldrar hela sitt liv. Katie spenderade sitt liv fastbunden vid en stol och utan mänsklig kontakt, detta gjorde henne oförmögen att prata, hon hade en stapplande gångstil och ett djurliknande ätbeteende. Katie var ett "Wild child" och vägen till ett mänskligt liv skulle bli lång...



Den gatsmarta strippan Nathalie och den naiva bartendern Sandrine kämpar för sin överlevnad i Paris och upptäcker tillsammans att sex kan användas för att skaffa sig både vinning och njutning. De två skaffar sig jobb på en stor bank där uttråkade och understimulerade karlar blir deras lätta byten. Efter att ha jobbat sig igenom flera chefsnivåer på banken ska de nu sätta klorna i bankdirektörens son.



Livet tar sig en dramatisk vändning när den avdankade popstjärnan Paul Kerr får reda på att han har en tonårsdotter. Olivia är resultatet av en kort kärlekshistoria han hade med Rebecca under 80-talets glansdagar.
Deras nyfunna kontakt får Olivia att inse att hon vill följa sin pappas musikaliska fotspår - någon som hennes mamma är starkt emot.




När allt går snett, finns det bara två saker du kan lita på: Dina väninnor. Och stora drinkar. De lägger ner förmögenheter på designershopping. De har reserverade platser på skönhetssalongen och på första raden på de alla de fashionabla modevisningarna. Och så har de den perfekta boten mot krossade hjärtan: Hämnd! Välkommen till dina drömmars Manhattan! Späckat med glitz, gossip och girlfriends, som aldrig sviker. "The Women" är baserad på en klassisk screwball-komedi av George Cukor och har med botox och gurkkurer fått ett ansiktslyft för det nya årtusendet. Njut av dina nya väninnor: Meg Ryan, Annette Benning, Eva Mendes, Jada Pinkett-Smith, Debra Messing och Bette Midler. Och musiken med Feist, Goldfrapp och Annie Lennox.



Män är från Mars. Kvinnor är från Detroit, Michigan! Som om det inte vore nog att ingen vill ge ut hans böcker . Nu sitter Carter Webbs livs kärlek och säger att hon vill göra slut! Utfattig och med krossat hjärta beger sig Carter hem till Michigan för att slicka sina sår. Men så möter han de tre kvinnorna i huset mittemot: Sarah Hardwickle och hennes två tonårsdöttrar. Om Carter trodde att han visste hur kvinnor är funtade, så misstar han sig. Och om han trodde att han hade förlorat sitt livs kärlek, så är kanske det är på tiden att han tänker om? Filmteamet bakom "Eternal Sunshine on a Spotless Mind" och "The Bodyguard" har skapat en ovanligt charmig film om män, kvinnor och alla deras förvirrande olikheter. "In the Land of Women" bjuder dessutom på ett efterlängtat återseende med Meg Ryan (När Harry träffade Sally, Du har mail).




MINA FILMER...allt gick på typ 300 spänn nästan...
men nu ska jag sova..fast har sovit typ hela dan...men aa...gonatt
pöss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***