♥ Helgens bravader

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte varit hemma i helgen! I fredags gjorde jag absolut ingenting, var bara hemma o tog det lungt! I lördags kom felix hit o sov över tills idag då men senare på kvällen så åkte jag till carro ju o sov tills idag o hade allmänt trevligt! annars har jag inte så mkt att berätta! mer än att det kommit upp en ny design =)

har nyss kollat "ensam mamma söker" så nu ska jag kolla "50 first date's"

gonatt...tjingiiis


♥ Bilder på FB

yes jag e rastlös haha....var ute o fotade lite innan så ska redigera lite o sen ska jag börja på min blogg design så jag blir klar med den innan Photoshop CS5 går ut (4 dagar kvar)


klicka på bilden för att se den större


♥ Bilder

Här är några bilder som jag redigerat o som kanske åker upp i min nya design som jag ska pilla på idag tänkte jag!  =)





















♥ Dagens blogg


HÄR hittar ni henne!




♥ Film trailers


♥ Kissie

haha har ni hört hennes låt...så sjukt dålig så den nästan e bra!
HAHA...nej tror inte det va...


♥ Body Jam

Detta har jag hållt på med för ca 1-2 år sen...fast hade dock inte detta programmet då för det e årets programm kan man säga! Tuff o rolig dansstil iaf o man går väl ner ngt kilo varje gång kan jag tänka mig! haha! check it out!




♥ Regn Regn Regn

Gud så trist med regn...är dyblöt ungefär...mina mjukisbyxor samt munktröja är genomblöta! najs, NOT...åkt med mamma till jobbet idag iaf o sen gick jag till vårdcentralen o snackade om min huvudvärk som jag har jämt o ständigt! kanske behöver glasögon...hum...visst har velat ha glasögon för skojs skull men om det skulle bli så att jag behöver det på riktigt så e det nog inte lika skoj längre haha!...men iaf...var in om på körskolan sen o körde lite där...gick inte alls...gick till bussen sen o det regnade ju...SUCK....genomblöt o fryser som en idiot! jupp jupp!...kom hem iaf o pappa börjar hacka på mig direkt...inte nog med att pappa gör det utan andra ska med göra det...blir så trött på det! aja....ska in o ta en varm dusch för nu e pappa påväg ner i källaren med dammsugaren så han kommer väl dampa ytterligare lite till på mig....

skriver mer sen efter o lägger upp lite bilder!



TJIIIING

♥ Lisa Stadell

Såg på TV4 play igår när Carina berg flyttade in hos Andreas Lundstedt för en natt då Lisa Stadell, Tess Merkel, Sarah Dawn Finer, Petra Mede m.fl var där på lite fest....men rätt störigt ändå för jag fick fel på klippet hela tiden så var tvungen att ladda om det hela tiden...var nära på att slänga datan i golvet hihi, men hade jag gjort det o den pajjat så hade jag fått vara data-lös!...men iaf...Här är en bild från den kvällen med Lisa o Andreas pojkvän Nicklas =)






Sen nu inatt så drömde jag en helt sjuk dröm, Jag, mamma, Besse o hans föräldrar hade åkt upp till ngt ställe iaf där Diggiloo skulle spela o sånt på kvällen...det hade regnat hela dagen så vi hade varit inne o kollat på film o så o sen helt plötsligt så var vi i Ullared o handlade en massa...jag vet inte vad jag hittade men det var typ ngn form av en stor väska plus att man kunde veckla upp den så man kunde ha den i en solstol..ehm ja...fråga mig inte haha....därefter hade jag hittat filmer, 2 för 99 kr så jag la dom där i o stängde väskan...hade inte ens kollat vad väskan kostade men såg sen på kvittot att den kostat 399 kr..haha! plus jag hade hittat en massa annat med, men därav alla filmerna låg i väskan så dom blev aldrig betalda av nån konstig anledning haha...men sen var vi klara där iaf o det var dags att gå ner till Diggiloo...dom hade börjat o spela o höll på i ca 20 minuter sen slockna allting, strömmen hade gått haha....så dom fick ställa in allting så jag gick o letade upp Lisa istället för o snacka med henne...när jag hittade henne osv så stod vi o snackade bra länge...av ngn konstig anledning så började jag locka hennes hår med en...

o sen började jag o sminka o hitan o ditan o sen var vi o fotade en massa modell bilder typ! sen där efter så kom vi in på tatueringar o då kom vi överrens om att jag skulle göra en tatuering på foten där det stod Lisa Stadell ♥ så hon skrev dit det


♥ Händelser

Sorry att jag inte bloggade något igår men jag var sjukt trött när jag kom hem efter jobbet igår! så jag käka bara ngt sen gick jag o la mig i sängen, kollade top model sen somnade jag runt 9 tiden typ! sen har jag sovit fram tills nu! nyss ringt o bokat tid hos vårdcentralen i åstorp för att kolla min ständiga huvudvärk! sen här efter ska jag ta en snabb dusch o sen ska jag ta bussen till jobbcoatchen som e sista gången jag snackar med henne sen där efter ska jag till körskolan o köra gärnet på frågorna där....vill klara åtminstonde 1 prov idag annars blir jag då sur på mig sj! får se hur det blir med huvudvärken bara! hmm....ehm....ja nu ska jag väl vila en liten stund till innan det blir duschen kanske! sen får vi se...JO...jag hade ju en tävling men de e ingen som e med i den så de va tråkigt!


Svaret är iaf Jessica Alba...



nu drar jag, tjingis

♥ Jobba

Idag ska jag jobba...ska väl bli hyfsat kul kanske!  dels lite orolig om hur det kommer bli på lunchen här nu! men men det kommer säkert bli bra hoppas jag! löser sig på nått sätt! ehm...ja börjar vid 8.45-15.15 så vi får se hur det går till...kommer säkert vara helt slut ikväll sen! japp...nä men ska ta o dra vidare nu...ska köra vilken sekund som helst ju! men hoppas ni får en bra dag =)

puss hej

♥ Bok

Tänkte jag skulle börja läsa en bok, vet dock inte vilken riktigt än men det bloggar jag mer om imorron efter att jag kommit hem ifrån jobbet!...Just nu ska jag lägga mig o läsa en stund o sen ska jag sova...ska upp sjukt tidigt imorron så borde lägga mig redan nu egentligen men aa, får se hur det blir! ska plocka fram lite grejer tills imorron med! men ja...hörs mera imorron!

Tjah Tjah

♥ Diggiloo videos

Favorit klippen med Diggiloo gänget sen sommaren 2010

faktiskt sjukt irreterande att man inte kan lägga upp videona från diggiloos videodagbok...skulle varit mkt roligare!



♥ Låt


♥ Dagens blogg


HÄR hittar ni henne!


*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***